Andreea Marin, ÎNȘELATĂ cu o colegă! Femeia a dezvăluit adevărul despre starea ei sentimentală

Andreea Marin, ÎNȘELATĂ cu o colegă! Femeia a dezvăluit adevărul despre starea ei sentimentală

 Andreea Marin are 3 căsnicii eșuate până la acest moment. Chiar și așa, vedeta iubește în continuare.

Deși în prezent se bucură de o frumoasă relație de dragostea alături de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, vedeta nu a ezitat să povestească cele mai neplăcute situații în care a fost pusă de-a lungul anilor în relațiile pe care le-a avut. Fără a lăsa loc de interpretare, frumoasa brunetă a mărturisit că a fost înșelată.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România. Deși este mereu cu zâmbetul larg pe buze, plină de energie și entuziasm, viața i-a dat o mare lovitură atunci când a trecut din divorț în divorț. Vedeta nu a mai ezitat atunci când a fost întrebată, astfel a povestit în direct care sunt cele mai neplăcute situații prin care a trecut în căsniciile sale. Mai mult decât atât, Andreea Marin a mărturisit că a fost chiar și înșelată.

Andreea Marin a avut noroc din punct de vedere profesional, însă nu și pe plan amoros. Vedeta a trecut prin diferite situații neplăcute, iar odată cu repetatele căsnicii eșuate a trăit și multe momente încărcate cu dezamăgire. În anul 1995, Andreea Marin se căsătorea cu Cristian Gheorghiţă, iar mariajul lor a ajuns la sfârșit trei ani mai târziu. La 11 ani distanță, în luna ianuarie a anului 2006, Andreea Marin şi-a încercat din nou norocul alături de Ştefan Bănică Junior.

Din nefericire, povestea lor de iubire a durat doar 7 ani, iar Andreea și Ștefan au ajuns la divorț în anul 2013. La un an după ce a încheiat mariajul cu juratul de la ”X Factor”, ”Zâna” s-a căsătorit din nou, pentru a treia oară, cu Tuncay Ozturk, însă, nici de această dată nu a fost cu noroc.

Deși a trecut prin foarte multe evenimente neplăcute în ceea ce privește sfera sentimentală, Andreea Marin încă se încrede în puterea iubirii adevărate. În prezent, Andreea Marin are o relație de mai mult timp cu Adrian Brâncoveanu, iar cei doi se înțeleg de minune, ba chiar și-ar mai dori să fie iar mamă, alături de bărbatul care o face zilnic fericită.

Succesul colosal de care s-a bucurat pe plan profesional nu a fost întotdeauna apreciat de către partenerii de viață ai Andreei, motiv pentru care drumurile s-au separat de fiecare dată. Vedeta s-a declarat încă după primul eșec în dragoste ghinionistă în ceea ce ține de iubire, însă cu toate aste nu și-a pierdut speranța și a continuat să viseze la o relație demnă de invidiat. Din nefeiricire, nici următoarele două căsnicii nu s-au arătat a fi un real succes, ba mai mult decât atât, a trecut prin situații stânjenitoare, care au dezamăgit-o profund.

Andreea Marin nu a ezitat să mărturisească în direct la Antena Stars faptul că a fost supusă unor situații foarte neplăcute în relațiile anterioare, ba mai multe decât atât a aflat că a fost și înșelată. Vedeta nu a ezitat să recunoască acest lucru în direct, ci din contră și-a argumentat vorbele. Știm cu toții că infiedeliatate doar cel mai tare, astfel că Andreea Marin chiar a confirmat acest lucru.

„Da, am aflat și că am fost înșelată de fostul partener de viață, din căsnicia anterioară. Din punctul meu de vedere, pe o scară de la 1 la 10, durerea infidelității ajunge la 11.”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza