Andreea Marin este cu Jennifer Lopez în vacanță! Cum au fost surprinse cele două

Andreea Marin este cu Jennifer Lopez în vacanță! Cum au fost surprinse cele două
| Foto: wowbiz.ro

Andreea Marin și iubitul ei au fost surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck în vacanță.
 

Sunt imaginile momentului! Andreea Marin a fost surpinsă în compania unei vedete internaționale. În timp ce se află în vacanță alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, celebra prezentatoare tv a avut parte de o întâlnire neașteptată. Aflați în Capri, Andreea Marin și iubitul ei s-au întâlnit întâmplător cu Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au decis să aleagă insula Capri pentru a se relaxa, în concediul mult așteptat. Se pare că locația exclusivistă este la fel de plăcută și de cântăreața Jennifer Lopez, care a venit alături de iubitul ei.

Cele două vedete de la Hollywood sunt de nedespărțit după ce s-au împăcat. Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună în urmă cu 17 ani de zile, moment în care s-au logofit.

Acum, destinele lor s-au unit din nou și sunt mai apropiați decât oricând. 

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu le este străină fanilor. Ei au mai format un cuplu în urmă cu 17 ani, iar relația lor nu a început de la zero. Apropiații cuplului au mărturisit că ei sunt hotărâți să facă pasul cel mare cât mai curând și să locuiască împreună. 

„Amândoi sunt hotărâți să evite o relație la distanță. Jennifer a vorbit deja cu Marc (n.r. – Marc Anthony, fostul soț al actriței și tatăl gemenilor Max și Emme) și el a fost de acord ca gemenii să locuiască împreună cu mama lor și cu Ben cât timp acest lucru nu afectează în vreun fel custodia copiilor”, au adăugat apropiații celor doi, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza