Andreea Marin are menajeră și bucătăreasă personală. Cât scoate din buzunar lunar pentru acest comodități

Andreea Marin are menajeră și bucătăreasă personală. Cât scoate din buzunar lunar pentru acest comodități

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul anilor săi de carieră că este o femeie independentă și descurcăreață. Dar când vine vorba de lucurile casnice, cum se descurcă?

Din informațiile pe care le veți putea citi mai jos, veți observa că Andreea Marin este pe cât de frumoasă, pe atât de darnică cu cei care merită.

Deși vedeta se ocupă atât de viața profesională, cât și de cea personală, deseori evenimentele și proiectele pe care le are o țin departe de casă, tocmai de aceea ea cere ajutorul unui persoane care are grijă de locuința ei.

De curând a fost făcută publică în presă informația conform căreia Andreea Marin ar apela la o tânără care are în jur de 35 de ani, care este „bună la toate” și în care are mare încredere. Tânăra îi gătește și o ajută și cu treburile casnice din casă sau din grădină. în schimbul unei sume de bani. Andreea Marin o recompensează pe această tânără care îi gătește și îi face curat cu suma de 50 de lei, presupunem că pe zi.

Ba mai mult, vedeta s-a arătat foarte darnică cu fata fiindcă i-a pus la dispoziție vechiul ei apartament dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, zona Aviației, acolo unde a locuit ea în urmă cu ceva vreme, fără a-i cere chirie, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza