Andreea Mantea și fiul ei ar fi bolnavi. Care este starea lor de sănătate

Andreea Mantea și fiul ei ar fi bolnavi. Care este starea lor de sănătate
| Foto: fanatik.ro.

Andreea Mantea și fiul ei ar fi infectați cu COVID-19. Cei doi s-ar afla în izolare la domiciliu de opt zile.

Andreea Mantea și fiul ei ar fi infectați cu COVID-19. Prezentatoarea de la Kanal D s-ar afla în izolare de mai bine de o săptămână împreună cu fiul ei, David.

Tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc au fost infectate cu coronavirus în ultimul timp. Viorica de la Clejani, Monica Anghel, Elena Merișoreanu și Alina Eremia sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au trecut sau trec prin această boală.

Sursele respective au mai spus că prezentatoarea de la Kanal D și David nu s-ar simți foarte bine.

David ar fi avut câteva episoade febrile în urmă cu câteva zile, lucru care a panicat-o pe Andreea Mantea. Simptomele nu s-ar fi agravat, iar micuțul nu ar fi avut nevoie de spitalizare. Vedeta încă nu a oferit detalii despre acest subiect și nu a confirmat nimic.

Tot mai muște vedete au fost infectate cu virusul SARS – CoV – 2 în ultima vreme. Unele dintre acestea au avut forme severe și au avut nevoie de ajutorul medicilor, printre care Viorica de la Clejani, Irinel Columbeanu sau Elena Merișoreanu. Aceasta din urmă se simte mai bine și va fi externată în curând. 

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost externat recent și se simte mai bine. După ce a petrecut câteva zile la Spitalul Clinic de Urgență Județean Ilfov, fostul milionar a putut să plece acasă, având o formă ușoară a bolii.

Inițial, afaceristul a fost sceptic în privința vaccinului anti-COVID, așa că nu s-a imunizat. După ce s-a îmbolnăvit, Irinel Columeanu s-a răzgândit și a afirmat, în exclusivitate pentru FANATIK, că se va vaccina. 

„Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a declarat acesta pentru FANATIK.

Alina Pușcău a anunțat, în urmă cu câteva zile, că a fost infectată cu varianta Delta a coronavirusului. Actrița le-a spus fanilor că se simte foarte rău și că nu se poate ridica din pat, chiar și în a noua zi de când s-a îmbolnăvit.

Modelul în vârstă de 39 de ani a ajuns la Terapie Intensivă și le-a transmis urmăritorilor că nu este de joacă. Aceasta i-a sfătuit pe fani să se vaccineze și să aibă grijă de sănătatea lor.

„Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu.

Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. ” a declarat Alina potrivit fanatik.ro.

Comenteaza