Andreea Mantea în stare de șoc! Despre cine a făcut anunțul tragic: "Dumnezeu să te odihnească în pace!"

Andreea Mantea în stare de șoc! Despre cine a făcut anunțul tragic: "Dumnezeu să te odihnească în pace!"
| Foto: kfetele.ro

Andreea Mantea a făcut publică povestea unui bătrân simpatic, în cadrul emisiunii sale „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Din păcate, bătrânelul s-a stins din viață.

Fosta prezentatore de la Puterea Dragostei a invitat telespectatorii într-un colț de rai, seara trecută, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. Vedeta Kanal D a mers în județul Vrancea, acolo unde l-a cunoscut pe Moș Ion, un bătrânel născut în 1926 și ajutat de vecinii cu suflet bun.

”Eu sunt născut în 1926. Acum, de o bucată de timp încoace, mă ocup să stau pe bancă...”. Moș Ion își amintește că ultimul conducător al României a fost Ceaușescu, iar de acolo ”a mai urmat altul”.

„Dacă ar fi să mi se îndeplinească o dorința, ar fi așa, vă spun tocmai dumneavoastră. Să-mi ia Dumnezeu zilele ca la un cocoș. Să-mi ia zilele ca să nu mă mai chinui. Mă chinui, nu pot să merg, obosesc. Îmi doresc o moarte ușoară...ce-o vrea cel de Sus. Mi-e dor, dar de cine să-mi mai fie dacă s-au dus toți? Mai dor mi-e de Dumnezeu, ca să mă ia.

Mai bine ar fi dacă aș muri, cum o da Dumnezeu, cu lumânare, fără lumânare, numai Dumnezeu știe, nici eu nu stiu cum s-o întâmpla”, mărturisea Moș Ion cu ochii în lacrimi, înainte să moară.

Andreea Mantea este cea care a dat vestea tristă a morții lui Moș Ion: ”Editia din aceasta seara este in memoria lui mos Ion.

 
Ma bucur enorm ca l-am intalnit si ma bucur ca o sa il “cunoasteti” si voi in aceasta seara. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, mos Ion, iar Lumina Invierii sa iti fie la capatai vesnic.”.

” Dumnezeu sa-l ierte am văzut secventa cu Nea Ion am plâns de la început pana s-a terminat/ Andrea complimentele mele m-ai facut sa pling mi s-a rupt sufletu cind il vad pe mos ion daca mai era in viata il ajutam din tot sufletu foarte mult m-a atins povestea lui mai ales cu fondu din serialul ce eu il iubesc Hercai, o lectie de viata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace/ ce trist, când vezi așa oameni săraci și care trăiesc in pustietate și noi nu ne bucurăm de ce avem. Alții nici măcar nu au / Demult nu am mai plâns la un reportaj ca acum. L-am mai văzut odată și m-a terminat efectiv. Câți oameni sunt în situația lui, și nimeni nu îi baga în seamă. ”, sunt doar câteva reacții din mediul online.

Comenteaza