Andreea Mantea, gravidă pentru a doua oară? Mărturiile spuse chiar de ea

Andreea Mantea, gravidă pentru a doua oară? Mărturiile spuse chiar de ea

După ce Andreea Mantea s-a afișat cu o burtică suspectă pe rețelele de socializare, faniii au început să spună că este însărcinată.

Andreea Mantea, una dintre cele mai frumoase și carismatice prezentatoare TV din România, s-a afișat zilele trecute pe rețelele de socializare cu o burtică suspectă. Fanii și-au dat imediat cu părerea și s-au pus de acord că vedeta este însărcinată a doua oară. 

Andreea Mantea nu s-a sfiit să le răspundă fanilor care și-au dat cu părerea și au susținut că vedeta este însărcinată pentru a doua oară, atunci când au văzut câteva filmulețe postate chiar de ea pe conturile de socializare.

”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”, a scris cineva.

„Nu sunt însărcinată.”, a răspuns Andreea Mantea.

”Scuze atunci! Credeam că ești însărcinată, pentru că ai doar burtica, în rest ești slabă!”, a răspuns persoana respectivă.

Andreea Mantea s-a pozat în ultima vreme în momente în care își ascunde burtica, iar fanii au spus imediat că este însărcinată, având în vedere că nu se lasă fotografiată complet.

”Ești însărcinată?”, ”Se ascunde o burtică de graviduță”, ”Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară??”, ”Urmează să ne anunți ceva?”, ”Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului”, ”Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”, au scris internauții la pozele din vacanță ale frumoasei vedete.

Andreea Mantea a mai fost întrebată și în trecut dacă este gravidă, însă vedeta TV a știut să răspundă întotdeauna cu calm și fermitate și a recunoscut că are câteva probleme de sănătate.

„Nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate.”, a spus Andreea Mantea, porivit kfetele.ro.

Comenteaza