Andreea Mantea, dezvăluiri fără perdea despre viața sa amoroasă: „Sunt foarte...”

Andreea Mantea, dezvăluiri fără perdea despre viața sa amoroasă: „Sunt foarte...”

Andreea Mantea a decis să le spună fanilor săi dacă se află într-o relație sau nu în acest moment. 

Andreea Mantea este una dintre cele mai urmărite și apreciate persoane publice de la noi, fapt ce face ca și toate emisiunile pe care le prezintă să fie la fel de îndrăgite.

Însă, cum publicul îi urmărește cu îndârjenie viața profesională, la fel de curios este și atunci când vine vorba de cea amoroasă, vedeta fiind foarte discretă.

Însă de data aceasta, bruneta și-a deschis sufletul în fața tuturor și a vorbit deschis despre ce se întâmplă în viața sa, pe plan personal.

Deși a mai spus-o de nenumărate ori, cu sinceritate, acum, Andreea Marin declară din nou că este o femeie singură și că la momentul actul nu există niciun bărbat în viața sa.

Ba chiar, notează ea, singurătatea de care are acum parte îi face atât de bine, încât a avut timp și posibilitatea să se cunoască pe ea mai profund, să se redescopere și să afle ce anume o face cu adevărat fericită.

Căci până acum mereu a pus pe oricine altcineva pe primul loc în viața sa, dar nu și pe ea. Motiv pentru care și în perioada următoare are de gând să rămână tot o femeie singură și să-și concentreze toată atenția și iubirea asupra ei și a lui David, fiul său în vârstă de opt ani.

"Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine. În acest moment cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta", a mărturisit Andreea Mantea, conform Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza