Andreea Mantea a povestit cum a fost înșelată. Adevăruri șocante: „Nu mai vedeam. Mi-a amorțit tot corpul,...

Andreea Mantea a povestit cum a fost înșelată. Adevăruri șocante: „Nu mai vedeam. Mi-a amorțit tot corpul,...

Andreea Mantea a vorbit până în exclusivitate despre cum a fost înșelată.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta are parte de un număr foarte mare de fani care îi sunt alături în mediul online în orice situație. Aceasta a câștigat simpatia oamenilor prin frumusețea și sinceritatea de care a dat mereu dovadă.

De-a lungul timpului, Andreea Mantea a trecut prin multe perioade grele. Prezentatoarea TV a trecut prin multe despărțiri dureroase, ba chiar a fost și înșelată. În cadrul emisiunii “Fiță cu Adiță”, aceasta a povestit amănunțit cum a aflat că a fost înșelată în trecut și ce a simțit în acel moment.

Șocul a fost atât de mare încât frumoasa brunetă își simțea corpul amorțit și nu se mai putea ține pe picioare, iar lacrimile au început să îi curgă pe față fără ca ea să își dea seama. Nu a fost prima dată, însă, când Andreea Mantea a fost înșelată. Chiar ea a recunoscut că toți bărbații din viața ei au călcat strâmb.  

„Am și auzit, am și văzut. Am văzut și mesaje. Nu am văzut (n.r în fapt), doar am auzit, asta a fost cea mai dureroasă, asta m-a îngenuncheat.

 
Plăcerea simțită. Nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să-mi dau seama. Am luat-o pe alte...”, a declarat, la Fiță cu Adiță, celebra prezentatoare TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza