Oana Roman, devastată de durere! A făcut anunțul trist, s-a stins din viață: ”A plecat în Rai”

Oana Roman, devastată de durere! A făcut anunțul trist, s-a stins din viață: ”A plecat în Rai”
| Foto: wowbiz.ro

Animalul de companie al Oanei Roman, Bubble, care îi era alături de 12 ani, a trecut în neființă.

Oana Roman nu ratează nicio ocazie să-și țină fanii la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu urmăritorii de pe rețelele de socializare atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum s-a întâmplat și de curând. 

Din păcate, de această dată, fiica lui Petre Roman a venit cu o veste tristă pentru cei ce o urmăresc în mediul online, anunțându-i că o ființă dragă ei s-a stins din viață. Iată despre ce este vorba!

Pentru că împărtășește cu admiratorii ei din online aproape totul, vedeta a ținut să le vorbească și despre pierderea recentă. 

Fiica lui Petre Roman spune că patrupedul s-a stins din viață în somn și nu a ezitat nici să mărturisească faptul că durerea pe care o simte acum este nemărginită în privința evenimentului trist.

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loiala prietenie și mi a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să mi pot lua adio. S a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea!”, a scris Oana Roman, în dreptul unor imagini cu regretatul animal, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza