Andreea Bălan a declanșat o mare CEARTĂ între George Burgea și Viviana Sposub. Care a vost motivul discordiei

Andreea Bălan a declanșat o mare CEARTĂ între George Burgea și Viviana Sposub. Care a vost motivul discordiei
| Foto: fanatik.ro

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, se află într-un scandal de proporții în aceste zile. Implicată, de această dată, este și iubita actorului.

Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!” a declanșat războiul împotriva Vivianei Sposub și a actorului, după ce weekend-ul acesta fiicele sale, Ella și Clara, au ajuns în apartamentul brunetei.

Frumoasa blondină a luat foc pentru că fostul partener de viață le-a prezentat fetelor pe actuala iubită, dar și dintr-un alt motiv.

Andreea Bălan a răbufnit pentru că Viviana Sposub a postat pe una dintre rețelele sale de socializare imagini în care apare Ella, fiica sa cea mare, chiar în casa concurentei de la Kanal D.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. 

Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, spunea Andreea Bălan pentru revista viva.ro, în 2020.

Cântăreața i-a transmis fostului soț că nu ar fi trebuit să o introducă pe Viviana Sposub în viața fetelor, lucrurile degenerând în cele din urmă între foștii parteneri de viață.

Andreea Bălan nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la avocați pentru a o da în judecată pe fosta participantă de la Ferma și implicit pe actor.

George Burcea și artista nu au finalizat nici acum procesul de divorț, amintindu-i vedetei că și-a încălcat propria regulă legat de relația dintre copii și partenerul de viață.

Actorul i-a împrospătat memoria blondinei legat de ziua în care l-a dus pe Tiberiu Argint în casă la numai câteva luni de când se cunoașteau, în ciuda faptului că declarase cu totul altceva.

„Păi ce făcuși, bre?”, a scris actorul la InstaStory, unde a postat și o poză explicită în acest sens, cu fosta soție și Tiberiu Argint, în curtea casei vedetei.

Colajul este însoțit de câteva versuri din piesa „Dragoste nebună”, interpretată de Maximilian și Angeless, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza