Ana și Alex, finaliștii din casa Mireasa vorbesc despre viața lor, după ce au ieșit din emisiune: ,,Suntem...”

Ana și Alex, finaliștii din casa Mireasa vorbesc despre viața lor, după ce au ieșit din emisiune: ,,Suntem...”

Ana și Alex, unul dintre cuplurile finaliste din casa Mireasa, au hotârât să facă pasul cel mare în fața ofițerului de stare civilă.

Ana și Alex, unul dintre cuplurile finaliste, declarații despre viața lor, după ce au ieșit din casa Mireasa- capriciile iubirii. Cei doi sunt foarte fericiți și au descoperit multe lucruri noi unul la celălalt, iar în prezent se iubesc mai mult ca niciodată!

În prezent sunt mai fericiți ca niciodată și au descoperit foarte multe lucruri noi pe care nu le știau unul despre celălalt.

În prezent cei doi sunt foarte fericiți și au retrăit momente emoționante când au văzut imaginile cu ei din finală în care și-au depus jurămintele. Pentru cei doi au fost niște clipe deosebite, iar Ana a spus că pentru ei premiul cel mare este faptul că s-au cunoscut unul pe celălalt.

,,Premiul pentru noi îl reprezintă faptul că ne-am cunoscut și că ne înțelegem foarte bine", a spus Ana.

Alex a declarat că și-a câștigat sufletul pereche și oameni care îi iubesc afară, iar viața de după căsătorie a fost destul de grea pentru ei deoarece le-a fost greu să se adapteze.

,,Ne-am câștigat sufletul pereche și oameni care ne iubesc afară. Luna de după căsătorie a fost destul de grea pentru că e destul de greu să te readaptezi la viața normală după ce ieși din casă", a spus Alex.

Cei doi îndrăgostiți au reușit să se mute împreună, iar Ana a spus că era un lucru necesar și că susținătorii lor au încercat să îi ajute.

Comenteaza