Alina Vidican „pedepsită” că s-a afișat cu noul iubit. Ce a făcut Cristi Borcea

Alina Vidican „pedepsită” că s-a afișat cu noul iubit. Ce a făcut Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, este plecată de 5 ani în America. Recent s-a afișat pe rețelele de socializare după ce s-a logodit cu un milionar american.

După ce Alina Vidican s-a afișat cu iubitul milionar și a anunțat că urmează să se căsătorească, Cristi Borcea a luat o decizie radicală. Omul de afaceri i-a dat o lovitură dură fostei sale soții. Astfel, el a hotărât să își încheie toate socotelile cu Alina și i-a închis toate societățile din America la care era asociat cu fosta sa parteneră.

După divorțul de Cristi Borcea, în urmă cu cinci ani, Alina s-a mutat definitiv în America, unde s-a ocupat de câteva afaceri ale fostului său soț. Astfel, Alina avea poziții cheie în patru companii pe care Borcea le deținea în Miami: Acb USA Porperties Inc (după inițialele Alina Cristian Borcea), Acb USA LLC, Transpeco LLC (după numele companiei de butelii deținute de Borcea în România) și Aivid USA LLC.

Toate aceste companii au fost închise la scurt timp după ce Alina a decis să își refacă viața cu milionarul Claude, pe care l-a cunoscut în timp ce și-a achiziționat un nou bolid de lux, un Ferrari în valoare de 200.000 de euro.

Cristi Borcea deținea în America și un apartament în valoare de 3 milioane de dolari, pe malul oceanului, în care a locuit înainte Alina Vidican. A reușit să îl vândă și pe acesta, iar acum nu mai are nicio legătură cu fosta sa soție, care trebuie să se descurce de-acum pe cont propriu.

Chiar dacă nu îi mai administrează afacerile în America, Alina Vidican primește de la Cristi Borcea o sumă lunară destul de mare ca pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Astfel, Cristi Borcea le trimite celor doi copii 10.000 de euro. De asemenea, la divorț, Alina a primit o vila situată în Miami și un restaurant cu specific românesc și italian, aflat la Hollywood, Florida.

Alina Vidican i-a cerut binecuvântarea lui Cristi Borcea pentru căsătoria cu milionarul american. Borcea i-ar fi spus doar să fie foarte atenta la relația pe care o va avea viitorul soț cu cei doi copii pe care îi au împreună.

”Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, potrivit unei surse citate de impact.ro.

Comenteaza