Valentina Pelinel este din nou însărcinată cu Borcea. Vedeta a făcut anunțul: „Cristi mai vrea copii!"

Valentina Pelinel este din nou însărcinată cu Borcea. Vedeta a făcut anunțul: „Cristi mai vrea copii!"

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-ar mai dori copii, chiar dacă acest lucru implică o responsabilitate în plus.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Au împreună două fetițe și un băiețel, însă se pare că afaceristul nu exclude posibilitatea de a deveni tată din nou.

Vedeta a mărturisit că în ultima perioadă și-a dedicat majoritatea timpului celor mici, chiar dacă a apelat la ajutorul bonelor, pentru a putea face față responsabilităților. Totuși, blondina spune că soțul ei nu ar exclude posibilitatea de a deveni din nou tată, în ciuda faptului că afaceristul are deja nouă copii: "Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de...și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete. 

Nu m-am gândit niciodată! Dar atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori! Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine, pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate.", a declarat Valentina Pelinel, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza