Alexandru Arșinel are probleme GRAVE de sănătate! Actorul nu a ieșit din casă de două săptămâni

Alexandru Arșinel are probleme GRAVE de sănătate! Actorul nu a ieșit din casă de două săptămâni

Alexandru Arșinel are probleme serioase de sănătate. Actorul este închis în casă, de mai bine de două săptămâni, sub atentă supraveghere.

FANATIK a intrat în posesia unor informații de ultimă oră cu privire la starea de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel. Din păcate, informațiile despre el nu sunt tocmai bune, problemele sale fiind unele care s-au acutizat în ultima perioadă.

Alexandru Arșinel se chinuiește de luni bune deja cu problemele de sănătate care nu îi mai dau pace. Ajuns chiar și la Urgențe, Alexandru Arșinel dezvăluia, cu câteva săptămâni în urmă, pentru FANATIK, că nu se simte deloc bine.

”Mă simt prost! Nu știu ce tratamente exact iau, ce fac, dar ca stare fizică mă simt prost! Nu sunt doctor, nu realizez dacă mă simt mai bine sau nu, conform consultațiilor. Dar știu că atunci când mă scol, mă clatin.

Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun (…) S-a întâmplat, pentru prima oară în viața mea, spre bucuria unora (se referă la controversele care au apărut în ultimele luni, n.red.), să nu ajung la un spectacol. Niciodată nu am ratat un spectacol! E prima oară!”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Alexandru Arșinel.

Și, chiar dacă, la acea vreme, fiul actorului ne mărturisea că îl va ține sub supraveghere doar câteva zile, lucrurile s-au complicat pentru Arșinel. Mai exact, pare-se, starea de sănătate a lui s-ar fi înrăutățit serios, actorul fiind acum sub strictă supraveghere în fiecare moment al zilei.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, Alexandru Arșinel se simte din ce în ce mai slăbit, fără o explicație medicală, analizele făcute până acum nefiind de natură să explice ce se petrece cu el.

Din acest motiv, acum, el este supravegheat de copiii săi și ajutat în fiecare moment de aceștia. De altfel, din informațiile noastre, sunt deja mai mult de două săptămâni de când Alexandru Arșinel nu a mai ieșit din casă, el petrecându-și mai tot timpul în pat.

Alexandru Arșinel se simte din ce în ce mai slăbit, iar medicii care l-au consultat par să fie îngrijorați, recomandându-i cât mai multă odihnă și atenție la tratamentele care i-au fost recomandate. Mai mult, pare-se, acum nici nu se mai poate ridica din pat fără ajutor, durerile musculare și de picioare despre care vorbea actorul fiind din ce în ce mai mari, iar efortul făcut pentru a merge doar câțiva metri îl lasă fără suflare.

Comenteaza