Alex Bodi și Bianca Drăgușanu din nou împreună?! Cei doi au fost văzuți la același club din Dubai: "Am și video făcut special la masa lor"

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu din nou împreună?! Cei doi au fost văzuți la același club din Dubai: "Am și video făcut special la masa lor"
| Foto: wowbiz.ro

Alex Bodi a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, la un club din Dubai.
 

Weekend-ul trecut, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut în Dubai, fiecare cu prietenii săi. În ciuda declarațiilor făcute de cei doi că nu mai există cale de împăcare, au apărut informații și imagini în presă care i-au pus pe fani pe gânduri.
 
Ei ar fi plecat în aceeași zi în Dubai și au ales să se distreze în aceleași locații de lux.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu le-au dat palpitații celor care îi urmăresc, în urma postărilor de pe rețelele sociale. El e cel care a postat primul, înconjurat de prietenii săi, imagini dintr-un club de lux frecventat de milionari și dive din showbiz-ul românesc.

Șampania, artificiile și spectacolul nu au lipsit din jurul afaceristului. 

În același interval de timp, la câteva mese distanță, prietenele Biancăi Drăgușanu se distrau pe aceleași ritmuri, în aceeași locație. Astfel, imagini din clubul respectiv din Dubai au apărut și pe contul de Instagram al vedetei, presupunându-se că cei doi se aflau în aceeași încăpere, în aceeași seară.

De când au apărut imaginile din clubul din Dubai, fanii Biancăi Drăgușanu și ai lui Alex Bodi nu au mai avut liniște, și se tot întreabă dacă cei doi s-au împăcat sau nu.

Contactat de WOWbiz.ro, afaceristul a decis să rupă tăcerea și să lămurească o dată pentru totdeauna situația. Astfel, Alex Bodi a răspuns curiozității fanilor și a dezvăluit dacă a fost sau nu cu Bianca Drăgușanu în același club, în același timp.

"Nu era Bianca Drăgușanu în club. Era prietena ei și probabil i-a dat tag așa la intimidare. Bianca nu era în clubul acela. Garantat! Dacă susține că era ea în clubul respectiv, voi trimite niște capturi cu imagini de la masa aceea, unde nu era nicio Bianca Drăgușanu. Eu am fost în acel club. Într-adevăr, într-un colțișor era acolo și o prietenă de-ale ei, care cu siguranță filma și făcea anumite postări și i-ar fi dat tag și Biancăi. Dar ea nu a fost acolo, 100%. Am și video făcut special la masa lor, în caz că se specula așa ceva, mă așteptam.", a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Comenteaza