Alertă maximă în familia lui Florin Salam! Manelistul a fost internat de urgență!!!

Alertă maximă în familia lui Florin Salam! Manelistul a fost internat de urgență!!!

Florin Salam, celebrul manelist al României a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a fost nevoie ca el să se interneze în spital.

Ghinioanele se țin lanț de familia lui Florin Salam, după ce a fost infectat cu SARS-COV-2 în vara anului trecut, iar recuperarea pare să nu se fi făcut complet de atunci. Cântărețul pune sănătatea pe primul plan, acesta fiind motivul pentru care nu își neglijează starea și ajunge pe mâna medicilor când simte că ceva nu este în regulă. Situația este cu atât mai complicată, cu cât activitatea profesională are cumplit de suferit.

Imaginile surprinse de CANCAN.RO grăiesc de la sine. Se poate observa cum, în miez de noapte, Roxana Dobre părăsește spitalul localizat în zona de nord a Capitalei. Îngândurată și afectată de cele întâmplate, consoarta manelistului se urcă în autoturismul Mercedes G-Klass, primit cadou de la soț. Împreună la bine și la greu și-au jurat cei doi parteneri de viață, iar fostul model nu se abate de la promisiunea făcută lui Florin Salam. Are grijă de el noapte și zi!

Cu mersul apăsat, hotărâtă să-și vadă soțul, așa am surprins-o pe soția lui Florin Salam chiar a doua zi, în aceeași locație. După ce și-a parcat cu grijă același G-Klass, Roxana Dobre a pășit afară din bolid alături de fiică. Fetița, nerăbdătoare, a deschis calea mamei către intrarea în incinta spitalicească. Roxana și-a verificat puțin telefonul, după care a mers să își viziteze partenerul de viață, potrivit cancan.ro.

Comenteaza