Adela Popescu și Radu Vâlcan, în pragul divorțului?! Vedetele au recunoscut că sunt probleme în căsnicia lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan, în pragul divorțului?! Vedetele au recunoscut că sunt probleme în căsnicia lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dezvăluit detalii private din căsnicia lor care durează de ani de zile.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul autohton și formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din lumea mondenă.

În decursul anilor, cei doi și-au clădit o familie exemplare. În urmă cu doar zece luni, au devenit părinți pentru a treia oară, după ce a venit pe lume Adrian. Viața cu trei copii nu este deloc ușoară și implică foarte multe provocări nu doar în viața de părinți, ci și în cea de cuplu. 

Cei doi trebuie să se împartă între viața de prezentatori TV, care le ocupă o bună bucată din timp și cea de părinți, mai ales că își cresc singuri copiii, fără ajutor din partea unei bone.

Nu de puține ori au fost puși în situația în care au trebuit să renunțe la timpul lor petrecut în cuplu în detrimentul copiilor.

De asemenea, Radu Vâlcan a dat cărțile pe față și a recunoscut că au avut și probleme, ca în orice relație, însă, au reușit să treacă peste toate obstacolele, fără să ajungă într-un impas.

Ba mai mult, cei doi spun că niciodată nu s-a ajuns la vreo despărțire, fie ea și scurtă, ci au rezolvat orice discuție în contradictoriu prin comunicare.  

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a spus Adela Popescu pentru Viva.ro . 

„Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”, a continuat Radu Vâlcan pentru sursa menționată anterior, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza