ADDA se simte tot mai rău... ce-i spun medicii despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

ADDA se simte tot mai rău... ce-i spun medicii despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

ADDA a fost recent diagnosticată cu Borelioza și Bartonella și a fost nevoită să înceapă să urmeze un tratament agresiv.

„A fost nevoie să îmi paralizeze anumite parți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge”, declara ADDA pe 15 februarie 2022.

„Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv, care durează în total un an și jumătate. (…) I-am pus numele Gogutz la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii”, a mai spus.

Recent, ADDA a mai dezvăluit despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău”.

„Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită așa cum nu s-a mai întâmplat până acum și asta pentru că sunteți aici! Am avut zile mai bune, dar sunt ok. (…) E semn bun. Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3l de lichide pe zi, nu-i place că mănânc sănătos, nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa, promit!”, a mai scris solista în mediul online. „Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”, a declarat soțul artistei, Cătălin Rizea, pentru Impact.

Comenteaza