Jador, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate: „Nu sunt pregătit să...”

Jador, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate: „Nu sunt pregătit să...”

 Jador le-a făcut noi dezvăluiri fanilor cu privire la starea sa de sănătate și la renunțarea sa la muzică.

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Manelistul se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, însă acum artistul a anunțat retragerea din muzică, după ce a ajuns de urgență pe patul de spital.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu de tip podcast, Jador a precizat care este starea sa de sănătate în aceste momente.
 
Manelistul a dezvăluit că nu se simte bine, motiv pentru care, în urma investigațiilor medicilor, acesta va fi nevoit să se lase de muzică începând cu luna decembrie a acestui an.

„Îmi e un pic rău. E operabil. Partea nasoală este că o să mă las de cântat. În rest, e operabil, ce să am mai mult decât o posibilă moarte. O îmbrățișezi și pe ea dacă vine, însă nu sunt pregătit acum.”, a declarat Jador în cadrul podcast-ului "La o tură".

În cadrul aceluiași interviu, Jador a fost pus să aleagă între două lucruri. Ei bine, artistul a precizat că dorința lui este să vadă ce se întâmplă după ce trece în neființă.

„Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmpla. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin înapoi. Cred că ar fi tare rău. Aș vrea să știu totul.”, a mai precizat manelistul.

Și asta nu este tot. Jador a vorbit și despre piesele pe care urmează să le scoată. Pentru că a muncit mult timp, artistul are numeroase proiecte în desfășurare, pe care le va scoate până la finalul acestui an, moment în care se va retrage și din cariera care l-a făcut cunoscut.

„Mai scot piesele până în decembrie, mai sunt câteva. Din decembrie o să îmi întrerup activitatea, o să terminăm și Dumnezeu va știi după ce se va întâmpla. Sunt nevoit în decembrie.”, a mai dezvăluit artistul, potrivit spynews.ro.


 
 

Comenteaza