Acum s-a aflat adevărul! Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian în timpul ultimei sale filmări: „Și pe hol a continuat sângerarea...”

Acum s-a aflat adevărul! Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian în timpul ultimei sale filmări: „Și pe hol a continuat sângerarea...”
| Foto: wowbiz.ro

În timpul filmărilor pentru Revelion, Petrică Mîțu Stoian s-a simțit rău. Acela a fost primul semn că starea sa de sănătate nu este una bună.

O țară întreagă a fost în doliu, după aflarea veștii nefericite, potrivit căreia, Petrică Mîțu Stoian  a murit. Regretatul artist s-a stins din viață chiar la câteva zile după ce a participat la o ultimă emisiune, aceea de Revelion, motiv pentru care apropiații săi au fost în stare de șoc.

Astfel, recent, a ieșit la iveală un detaliu cutremurător, un lucru ce s-a petrecut chiar în timpul filmărilor.

Cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață, prezent alături de colegii săi de scenă la filmările pentru Revelion, Petrică Mîțu Stoian s-a confruntat cu o situație care l-a luat, la rândul său, prin surpindere.

Mai precis, cunoscutului artist a început, dintr-o dată, să-i curgă sânge din deget. 

La scurt timp după moartea interpretului de muzică populară, colegii de breaslă care au fost prezenți în platou în momentul incidentului au povestit că au rămas mască atunci când au văzut ce pățise Petrică Mîțu Stoian.

Apoi, imediat după ce filmările au luat sfârșit, Constantin Enceanu și Steliana Sima au povestit că Petrică le-a spus că îi curge sânge din deget, așa că a întrebat-o pe artistă dacă are vreun ac prin haine, cu care l-a înțepat din greșeală.

De asemena, Steliana Sima  a făcut o serie de declarații în cadrul unei emisiuni TV, povestind că regretatul artist ar fi concluzionat că, de fapt, s-a electrizat, motiv pentru care i-a țâșnit sânge din deget. Cu toate acestea, cântăreața a spus că acest semn era ”îngrijorător”, asta pentru că nu era posibil ca dintr-o simplă electrizare să se ajungă la așa ceva, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza