Accidentare de zile mari la Spalsh! Vica Blochina s-a lovit după ce a sărit de la cinci metri: „Nu mai fac nimic”

Accidentare de zile mari la Spalsh! Vica Blochina s-a lovit după ce a sărit de la cinci metri: „Nu mai fac nimic”

Vica Bochina s-a accidentat grav după o săritură în apă, în timpul filmărilor de la Splash! Vetele la Apă.

Ediția de astăzi de la Splash! Vedete la apă a fost una grea pentru Vica Blochina. Blondina s-a accidentat, după ce a acceptat provocarea și a sărit de pe platforma de cinci metri. Cum s-a întâmplat totul.

Vica Blochina și-a făcut curaj și a sărit de la cinci metri, însă a avut parte de o surpriză neașteptată, pentru că s-a accidentat destul de grav în zona pieptului. Vedeta nu s-ar fi antrenat decât de la trei metri, iar acest lucru s-a observat.

În urmă cu ceva timp, vedeta anunțase că va merge să facă analize, iar pentru că zona în care s-a lovit este sensibilă, Vica Blochina s-a decis să apeleze și la o ecografie.

„Bine că am terminat. Nu mai fac nimic, niciodată”, a spus Vica Blochina, la Splash! Vedete la apă.

După ce Vica Blochina a sărit de la cinci metri, Nea Marin a felicitat-o pentru că este curajoasă și muncitoare. Vedeta s-a accidentat destul de grav în timpul filmărilor și a postat o imagine cu zona în care s-a lovit pe rețelele de socializare.

„Eu știu că e curajoasă, știu că e muncitoare, știu că ea tot timpul a fost în competiții cât a fost dansatoare și tot timpul era acolo unde i-a fost locul toată viața, așa că, felicitări, ești curajoasă, rămâi tot timpul lângă sufletul meu”, a spus Nea Mărin, potrivit spynews.ro.

Comenteaza