George Burcea ajunge în PUȘCĂRIE?! Actorul a primit verdictul în cazul dosarului substanțelor interzise

George Burcea ajunge în PUȘCĂRIE?! Actorul a primit verdictul în cazul dosarului substanțelor interzise

George Burcea a fost judecat timp de un an și jumătate pentru dosarul care avea legătură cu consumul de substanțe interzise. 

Lovitură pentru George Burcea! În urmă cu puțin timp, după ce s-a judecat în instanța aproape un an în baza dosarului în care a fost condamnat de Judecătoria Buftea, după ce a fost prins sub influența drogurilor în timp ce conducea, actorul a primit verdictul din partea magistraților care au hotărât deja ce se va întâmpla cu fostul soț al Andreei Bălan. 

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, va fi nevoit să plătească suma de 16.000 de lei, iar în caz contrar, neachitarea acestei taxe îl va trimite pe actor direct în spatele gratiilor. Mai mult decât atât, pe lângă plata acestei sume, actualul partener de viață al Vivianei Sposub nu mai are dreptul de a conduce un an.

Totodată, de precizat este că, decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată de George Burcea în termen de zece zile. 

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen”,  scrie în completul de judecată de la Buftea.

Așadar, George Burcea va trebui să plătească amenda și să respecte decizia oamenilor legii, asta în cazul în care verdictul rămâne definitiv, în caz contrar, actorul riscă să facă închisoare, astfel că numărul zilelor de amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare, potrivit Gândul.ro . 

„Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 22 alin. 1 ?i 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit cărora, dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare, pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani” ,  mai scrie pe site-ul judecătoriei.

George Burcea a fost prins sub influența drogurilor la volan pe un drum public pe data de 21 februarie 2020, în apropierea locuinței Andreei Bălan, acolo unde locuia la momentul respectiv alături de fosta sa soție și de cele două fiice ale lor.

La scurt timp după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, George Burcea a oferit o serie de declarații despre fapta sa, însă la momentul respectiv, actorul a dat vina pe Andreea Bălan, spunând despre aceasta că ea ar fi fost cea care i-a informat pe oamenii legii despre obiceiurile lui.

„Poliția Ilfov nu „m-a filat mult timp” așa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga” ,  spunea Burcea, la ceva timp după ce a fost prins la volan după ce a consumat substanțe interzise, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza