Elena Udrea, primul mesaj din închisoare. Ce a transmis fostul ministru: „Rămân condamnată ilegal”

Elena Udrea, primul mesaj din închisoare. Ce a transmis fostul ministru: „Rămân condamnată ilegal”
| Foto: spynews.ro.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Aceasta a postat pe rețelele de socializare primul mesaj după ce a fost închisă.

După cum bine știm cu toții, Elena Udrea se află în spatele gratiilor, în urma acuzărilor din dosarul Gala Bute. Fostul ministru trece prin clipe grele în închisoare, iar acum a publicat primul mesaj din penitenciar pe rețelele de socializare.
 
Elena Udrea, primul mesaj din închisoare

Din mesajul postat de Elena Udrea pe Facebook reiese că blondina este nemulțumită de faptul că i s-a respins dreptul de a fi rejudecată. Cu atât mai mult, aceasta a ținut să precizeze că este uluită de argumetele pe care le-a primit din partea judecătorilor, pentru respingerea contestației pe care a făcut-o.

„Cine se teme de rejudecarea Galei Bute? Am citit motivarea halucinantei Decizii a ICCJ prin care DOAR MIE, dintre toate cazurile similare, mi s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute, și sunt uluită de argumentele pe care cei 4 judecători le aduc pentru respingerea contestației mele în anulare. Dacă această motivare ar fi fost făcută de judecători de la cea mai mică judecătorie din țară, poate cineva le găsea o scuză. Dar ea este asumată de judecători de la cea mai înaltă instanță din România, Înalta Curte de Casație și Justiție, și, chiar de către niște judecători pe care eu îi consider dintre cei profesioniști!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.
Ce a mai precizat fostul ministru

Elena Udrea trece prin cele mai grele clipe de când a fost condamnată la închisoare, iar acum susține că împotriva ei s-a făcut un abuz. Cu atât mai mult, aceasta este de părere că o persoană încearcă prin toate modalitățile ca ea să nu fie rejudecată în dosarul Gala Bute, pentru a rămâne în închisoare „ilegal”.

„Abuzul făcut acum împotriva mea este mai mare chiar decât ceea ce au făcut Florentina Dragomir și Ionuț Matei, care măcar s-au prefăcut că mă judecă 3 ani” (...) Cineva care nu mai poate da ordine judecătorilor astăzi așa cum o făcea în trecut, pentru că azi nu mai există „sistemul paralel de justiție”, a pus la cale un plan bine ticluit prin care a manipulat judecători și i-a determinat prin intoxicări să se răzgândească în dimineața zilei de 7 aprilie și să îmi respingă contestația în anulare. Cineva care este disperat să nu se rejudece Gala Bute pentru ca eu să rămân condamnată ilegal!”, a adăugat fostul ministru.

Chiar dacă dispune de anumite condiții în închisoare, Elena Udrea trăiește cu dorul în suflet, mai ales pentru că nu își poate vedea fiica în spatele gratiilor, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

Comenteaza