Elena Udrea primește o nouă lovitură devastatoare. Anunțul momentului: ”Viața mea este distrusă!”

Elena Udrea primește o nouă lovitură devastatoare. Anunțul momentului: ”Viața mea este distrusă!”

Elena Udrea va ajunge astăzi din nou în fața judecătorilor din Bulgaria pentru a le cere eliberarea.

Elena Udrea va încerca să demonstreze că nu are de gând să fugă și va aduce acte care dovedesc că a închiriat o locuință în Bulgaria pentru următorii șapte ani.

Judecătorii de acolo au cerut informații autorităților de la noi din țară legate de condițiile de detenție în care a stat fostul Ministru al turismului.  Și asta pentru că  Elena Udrea  a spus că nu vrea să fie extrădată în România din cauza condițiilor proaste din închisorile de la noi.

De aceea instanța din Bulgaria a decis să ceară lămuriri autorităților române despre condițiile de detenție. În plus, în fața judecătorilor, Elena Udrea a explicat și de ce este persecutată.

”Aș spune distinsului tribunal că este o ocazie nu doar de a soluționa o cerere de extrădare și de a scrie istorie, deoarece cazul meu nu este doar unul cu justiția din România, este un caz care privește justiția Europeană.

Nu mai târziu de acum două săptămâni cereri de extrădare în baza deciziei ÎCCJ au fost respinse în Belgia, în Grecia, acum câteva luni în Marea Britanie, nenumărate cazuri în Italia și Franța. Sunt sigură că statul român își va retrage mandatul european. O să fim în aceeași situație în care am fost acum trei ani doar că între timp eu stau în pușcărie, un copil de trei ani stă singur acasă și viața mea continuă să fie distrusă de opt ani”, le-a mărturisit fostul ministru magistraților bulgari.

Astăzi, Elena Udrea va mai avea un nou proces, de această dată la Înalta Curte din Sofia. Acolo urmează să se dea o decizie definitivă privind menținerea sau nu în arest a fostului Ministru al Turismului până la extrădarea în România, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza