Elena Udrea, distrusă de durere din cauza fiicei sale: „Avea cea mai mare nevoie de mine”

Elena Udrea, distrusă de durere din cauza fiicei sale: „Avea cea mai mare nevoie de mine”

Elena Udrea a transmis un mesaj prin intermediul partenerului său de viață, Adrian Alexandrov, cu privire la fiica sa.
 

Fostul ministru al Turismului trece prin clipe dificile, asta pentru că blonda de la Cotroceni a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. De precizat este că în ziua de joi, 7 aprilie, Elena Udrea a încercat să fugă din țară, aceasta fiind prinsă pe teritoriul Bulgariei, la granița cu Grecia.

În cele din urmă aceasta a fost preluată de autoritățile bulgare și trimisă în arest, aflându-se și în prezent în închisoarea din Bulgaria. 

Partenerul său de viață, Adrian Alexandrov, a mers în vizită la blondină, iar aceasta a avut rugămintea să transmită un mesaj în numele său pentru toți cei care o susțin și înțeleg că, de fapt, la mijloc ar fi vorba despre o ilegalitate, spune ea.

Prin intermediul partenerului său de viață, Elena Udrea a ținut să trimită un mesaj public tuturor persoanelor care o susțin și îi sunt alături în aceste momente. Blonda de la Cotroceni susține că este arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României, dar și a deciziei CJUE.

Mai mult decât atât, în mesajul său, Elena Udrea a amintit și de fiica sa, care acum trece prin drama de a fi lăsată singură de mama ei, acesta fiind momentul din viață când cea mică are nevoie de cea care i-a dat viață.

Totodată, fostul ministru al Turismului a vorbit despre episodul identic ce s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, atunci când i-a dat naștere fetiței sale, iar după 12 zile de când o adusese pe lume, aceasta a fost luată de lângă micuța ei timp de trei luni.

În final, Elena Udrea a mai spus că întoarce toate gândurile bune către persoanele care o susțin în aceste momente.

“Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca sunt arestata ilegal, cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Deciziei CJUE, deopotriva! Va multumesc tuturor celor care ma sustineti direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimati in mod public. Este nu doar cauza mea, ci si cauza apararii Constitutiei. I mplicarea voastra imi da putere sa trec peste acest greu moment si imi da speranta ca nedreptatea si nelegalitatea la care sunt supusa, vor lua sfarsit in curand. Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna! Va intorc gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!”, a transmis Elena Udrea, prin intermediul partenerului său, Adrian Alexandrov, care a scris mesajul pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza