Dragnea, trimis la muncă. Judecătorii i-au ridicat interdicţia de a lucra

Dragnea, trimis la muncă. Judecătorii i-au ridicat interdicţia de a lucra
| Foto: mediafax

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală au decis, vineri, că Liviu Dragnea se poate întoarce la muncă, în penitenciarul Rahova, după ce acest drept îi fusese interzis.

Judecătorii de la Judecătoria sector 5 au admis, vineri, contestaţia formulată de Liviu Dragnea împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova .

„Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând, obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activităţi lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova”, se arată în decizia magistraţilor.

Liviu Dragnea a fost sancţionat după apariţia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere şi a rămas fără drept de muncă. Cum zilele de muncă sunt considerate zile executate câştigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sancţiunii, şansa de a ieşi ceva mai repede din penitenciar.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci că nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea să comunice online cu apropiaţii, pe Skype.

Liderul PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.

Comenteaza