Declarațiile revoltătoare ale șoferiței care a ucis patru muncitori, la Iași. Tânăra speră să scape fără pedeapsă

Declarațiile revoltătoare ale șoferiței care a ucis patru muncitori, la Iași. Tânăra speră să scape fără pedeapsă
| Foto: gandul.ro

Șoferița din Iași care a ucis patru muncitori, în timp ce conducea sub influența alcoolului, a oferit primele declarații.

Declarații revoltătoare ale șoferiței care a ucis patru muncitori, care lucrau la o gură de canal pe o șosea din Iași, iar a apoi a mers la mall pentru a se relaxa. Femeia ar fi declarat în fața anchetatorilor că nu ea era la volan in momentul producerii accidentului, ci o altă persoană.

De asemenea, potrivit unor surse aceasta și-ar fi angajat un avocat bun și speră să scape fără pedeapsă. Din ultimele sale acțiuni se poate observa faptul că aceasta nu își dă seama de gravitatea situației și este foarte relaxată de cele întâmplate, potrivit unor surse citate de presa locală

Sâmbăta trecută, judecătorii din Iași au admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele Adinei Iuliana Ghervase, cea supranumită „Văduva neagră”, care a urcat la volan băută și a provocat moartea a patru muncitori care lucrau la un drum din oraș.

Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 39 de ani, a provocat un grav accident rutier, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022. După ce consumase băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului său, marca Alfa Romeo, iar când a ajuns în zona Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului și a acroșat patru muncitori de la Citadin SA, care lucrau la asfaltarea unei guri de canal. Alți trei colegi ai victimelor au fost răniți, unul dintre ei fiind în stare gravă, iar prognosticul medicilor rezervat.

Femeia locuiește în Valea Lupului, o comună de la marginea orașului Iași. Ea are doi băieți: unul de 13 ani, din prima căsătorie, și unul de 4 ani, cu actualul concubin. Cei doi minori au fost preluați în grijă, vineri dimineață, de fostul soț, potrivit gândul.ro.

https://www.gandul.ro/stiri/soferita-care-a-ucis-patru-muncitori-in-iasi-respinge-acuzatiile-ce-a-declarat-aceasta-in-fata-anchetatorilor-19804895?utm_source=Cancan+Home&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Comenteaza