Celebra Vulpița are probleme mari cu legea. Veronica Stegaru va fi pedepsită!

Celebra Vulpița are probleme mari cu legea. Veronica Stegaru va fi pedepsită!
| Foto: spynews.ro

Celebra Vulpița se confruntă cu grave probleme de ordin juridic, motiv pentru care a fost nevoită să se prezinte în fața judecătorilor. 

Veronica și Viorel Stegaru, celebru cuplu de la Blăgeşti, s-au despărțit în urmă cu ceva vreme, iar de atunci, au fost zvonuri conform cărora, simpatica Vulpița, care a ținut telespectatorii cu ochii ațintiți în ecranele televizoarelor, luni la rând, s-ar fi confruntat cu mari probleme. Veronica a fost la un pas să rămână fără bebelușul nou-născut, asta pentru că, actualul partener al femeii, nu ar fi primit-o cu el acasă.

Acum apele par că s-au liniștit, iar Veronica se afișază, mândră, cu actualul partener, pe rețelele de socializare, în timp ce fostul partener, Viorel, dă semne că sufere și postează versuri din melodii celebre. Aceasta nu ar fi singura problemă cu care "Vulpoiu", se confruntă, bărbatul s-ar ocupa exclusiv de creșterea celor doi copii, pe care îi are cu Veronica, spunând că Vulpița nu s-a mai interesat de copii și chiar ar fi uitat de ziua de naștere a fiicei sale.

"Solutia pe scurt: Admite sesizarea formulată de petenta Primăria Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Blăgeşti, judeţul Vaslui. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, potrivit art. 9 alin. 6 din O.G. 2/2001. Cererea de apel se depune la Judecătoria Bârlad sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 396 alin.2 Cod procedură civilă."

În urmă cu câteva luni, atunci când Vulpița a anunțat că trece printr-o perioadă dificilă și riscă ca băiețelul, nou-născut, să îi fie luat de autorități, pe motiv că nu are unde să locuiască, oamenii nu au ezitat să îi sară în ajutor, mai ales că au fost impresionați de povestea ei. Până să ajungă în casa actualului partener, Veronica Segaru a putut să rămână împreună cu fiul său într-un centru de specializat pentru ocrotirea mamei și a copilului, potrivit spynews.ro.

Comenteaza