Ce se întâmplă cu frații Tate! Magistrații au luat o decizie în privința lor

Ce se întâmplă cu frații Tate! Magistrații au luat o decizie în privința lor
| Foto: spynews.ro.

Frații Andrew și Tristan Tate vor rămâne în continuare în arest. Asta au decis magistrații marti, 10 ianuarie.

Au apărut noi informații în cazul fraților Andrew și Tristan Tate. Cei doi vor rămâne în arest. De asemenea, Luana Alexandra Radu, fostă polițistă la Secția 7, și Georgiana Naghel vor rămâne și ele în arest. Contestația la arestarea preventivă a fost respinsă.

Decizia din seara zilei de 10 ianuarie 2023 arată: „Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana și Naghel Georgiana împotriva încheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București – Secția I Penală pronunțată în dosarul nr. 37100/3/2022. În baza art. 275 alin. 2 și 4 C.proc.pen. obligă contestatarii inculpați la plata sumei de 500 de lei, fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat”.

Cei doi frați au apărut, marți, 10 ianuarie, cu Coranul în fața instanței, unde este judecată solicitarea lor de eliberare. După 6 ore și jumătate de audieri magistrații urmează să dea verdictul final, în cursul acestei seri. Cei doi milionari au revenit în arest. CANCAN.RO vă ține la curent cu toate detaliile.

Curtea de Apel București urmează să ia o decizie importantă în dosarul fraților Tate, după ce astăzi s-a judecat contestația măsurii de arest preventiv. Frații milionari acuzați de înșelăciune, trafic de persoane, răpire și alcătuirea de grup infracțional au motivat faptul că au în România mai mulți copii și le-au cerut judecătorilor să fie puși în libertate.

Cei doi frați au făcut tot ce le-a stat în putință să îi înduplece pe judecători. Mai mult, în ultimul mesaj postat de Andrew Tate pe rețelele de socializare, spune că „astăzi adevărul va ieși la iveală, iar minciunile vor fi șterse”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza