Alex Bodi, ajunge din nou în fața magistraților! Ce a făcut afaceristul: „Sunt anumite restricții”

Alex Bodi, ajunge din nou în fața magistraților! Ce a făcut afaceristul: „Sunt anumite restricții”
| Foto: instagram.com

Alex Bodi va ajunge astăzi în fața magistraților. Anunțul a fost făcut de avocatul afaceristului.

Alex Bodi, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați afaceriști din țara noastră, va ajunge din nou în fața magistraților. Ce a mărturisit avocatul acestuia, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

În exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul Radu Marinescu a anunțat că afaceristul se va prezenta, în cursul zilei de astăzi, va ajunge în fața magistraților.

„Ajunge astăzi în fața magistraților, este o întâlnire periodică pe care o face pentru a se stabili dacă rămâne în continuare sub control judiciar. O măsură pe care a stabilit-o instanța de judecată. La ultima înfățișare de la Tribunalul Gorj, aceast măsură a fost ridicată, pentru că judecătorul a apreciat că Alex Bodi nu are nevoie să mai fie sub niciun fel de măsură preventivă, dar din păcate, Curtea de Apel Craiova a apreciat că mai trebuie menținută cel puțin pentru o perioadă de timp”, a mărturisit Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi.

Această întâlnire este una periodică și se face pentru a se stabili dacă Alex Bodi va rămâne în continuare sub control judiciar, măsură care ar fi fost ridicată la ultima înfățișare de la Tribunalul Gorj, dar adoptată de Curtea de Apel Craiova, pentru o perioadă de timp.

Avocatul Radu Marinescu a anunțat că astăzi va încerca să-l convingă pe magistrat că nu este nevoie ca Alex Bodi să fie menținut sub control. Acesta se verifică la un interval de maxim două luni, fiind un efort pe care trebuie să-l facă afaceristul, mai ales din cauza restricțiilor și rigorilor care au fost impuse.

„Astăzi încercăm, din nou, să convingem magistratul că nu e absolut nicio nevoie ca față de Alex Bodi să fie menținut controlul. Controlul judiciar se verifică periodic, la un interval de maxim două luni. Este un efort pe care bineînțeles trebuie să-l facă și apărarea și Alex, sunt anumite restricții, sunt anumite rigori care îi sunt impuse. Trebuie să meargă să semneze periodic”, a adăugat acesta, potrivit spynews.ro.

Comenteaza