Prima reacție a lui Fulgy, după ce a fost arestat la domiciliu: „Nu știți care e adevărul! Suferință...”

Prima reacție a lui Fulgy, după ce a fost arestat la domiciliu: „Nu știți care e adevărul! Suferință...”

Fulgy a făcut noi declarații, după ce a fost aresat la domiciliu pentru 30 de zile.
 
 

Fulgy a ajuns la capătul puterilor și a decis să răspundă răutăților primite în ultima perioadă. La momentul actual, fiul Clejanilor este în arest la domiciliu, după ce a hărțuit un jurnalist, iar mai apoi i-a luat telefonul. 

Dezamăgit de ceea ce se întâmplă în ultma perioadă și de faptul că anumite persoane au vrut doar să arunce cu noroi în el, artistul a decis să le răspundă acestora. 

Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate... Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni. Concluzia mea de la viața asta- Te naști singur și pleci singur",  a declarat Fulgy, pe contul său de Instagram.  

Pentru o perioadă de 30 de zile, Fulgy va sta în arest la domiciliu, potrivit deciziei comunicate de Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3. Cântărețul ar fi agresat un jurnalist și i-ar fi furat telefonul. 

„A primit acest mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile, însă trebuie să îl respecte.

Nu are probabil să mai facă live-uri, sau să ia legătura cu anumite persoane, nu are voie să părăsească domiciliul. 

Dacă cumva a pus piciorul în afara domiciliului pe care l-a declarat la instanţă, automat acesta va primi măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, această măsură îi va fi înlocuită cu arestul preventiv”, au declarat jurnaliștii, potrivit wowbiz.ro.

Etichete
Comenteaza