Primele imagini cu Ana Morodan după ce a scăpat de arest! Unde s-a dus vedeta

Primele imagini cu Ana Morodan după ce a scăpat de arest! Unde s-a dus vedeta
| Foto: cancan.ro

Ana Morodan a ieșit din nou în lume după ce, în urmă cu puțin timp a fost reținută de oamenii legii.

După ce a părăsit locuința ei din zona Pipera, Ana Morodan avea o țintă clară: un salon de înfrumusețare. Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele „Contesei Digitale”, iar aceasta a mers, însoțită de șofer, într-o locație din zona Floreasca. Era musai să-și coafeze părul, așa că blondina n-a stat cu mâinile-n sân, chiar dacă a încercat, din răsputeri, să treacă neobservată.

Cu o ținută prin care a sperat să n-atragă privirile, având ochelari de soare fumurii la purtător, o haină de culoare închisă și, în picioare, o pereche de pantofi crem, Ana Morodan a părăsit, după câteva zeci de minute, salonul. De asemenea, „Contesa Digitală” și-a accesorizat ținuta cu o geantă Hermes Kelly 25, despre care nu putem afirma cu siguranță că este una originală.

Revenind la poveste, blonda a ieșit din coafor gătită, nevoie mare, cu un zâmbet larg pe buze. Nu era singură, ci însoțită de o femeie care îi căra mai multe cutii de carton. În ele erau așezate produse de înfrumusețare pentru care Ana a scos bani grei din buzunar. Angajata salonului a așezat tacticos cutiile în portbagajul autoturismului, ajutată de șoferul blondinei, iar imediat după, Ana Morodan și „mâna sa dreaptă” au demarat în trombă.

Următoarea destinație a fost una foarte clară: un supermarket. Ana și șoferul său au intrat, au făcut mai multe cumpărături și au ieșit, blondina verificând atent plasa. Atunci avea să fie schițat și un zâmbet pe chipul blondinei. aflată într-o perioadă mai puțin bună. De la magazin a plecat direct spre casă. Pe toată perioada traseului, ea a încercat să fie o persoană cât mai discretă și a sperat că va trece neobservată, potrivit cancan.ro.

Comenteaza