Anunț cumplit despre ELENA UDREA! Ce s-a întâmplat între Udrea și iubitul ei

Anunț cumplit despre ELENA UDREA! Ce s-a întâmplat între Udrea și iubitul ei
| Foto: spynews.ro.

Adrian Alexandrov, iubitul Elena Udrea, a oferit noi informații despre vizita sa de la Penitenciarul de Femei Târgșor.

 Elena Udrea a fost dusă săptămâna trecută la Penitenciarul de Femei Târgşor, unde va ispăşi o condamnare de şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Luni, aceasta a fost prezentă în sala judecată acolo unde s-a judecat recursul în acest dosar. În sală a fost prezent și iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Ulterior, Adrian Alexandrov, a povestit că a fost duminică în vizită la penitenciar, acolo unde a stat de vorbă cu Elena Udrea. El mărturisește că a încercat să îi arate acesteia poze cu fetița lor, dar nu a fost lăsat de gardianul din cadrul penitenciarului.

De asemenea, el spune că Elena Udrea este foarte stresată, motiv pentru care a și slăbit foarte mult în ultima perioadă, la fel ca și el.

„Am fost și am văzut-o, că am fost la penitenciar. Avocații au pregătit apărarea, sper ca acest complet de judecată să repare sau să îndrepte abuzul făcut în dosarul Elenei.

M-am pus mai lângă ea, am încercat să îi arăt o poză pe telefon cu cea mică, însă doamna care o păzea nu ne-a lăsat.

Îmi e greu să merg cu cea mică în vizită pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam, nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Ea nu știe ce face mama ei și unde e, încerc să o țin cât pot departe de ceea ce se întâmplă cu ea. I-am spus că este la muncă, are treabă și va veni curând. Ea nu are percepția timpului la vârsta asta.

A slăbit foarte mult. Cred că mai mult pe fond de stres, ca și mine de altfel”, a spus Adrian Alexandrov.

Avocații Elenei Udrea au făcut luni mai multe cereri

De asemenea, menționăm că, tot în cursul zilei de luni, doi dintre avocații fostului ministru au cerut Instanței Supreme fie suspendarea efectelor deciziei definitive din cunoscutul dosar ”Gala Bute”, fie transmiterea unor întrebări preliminarii Curții de Justiție a Uniunii Europene sau sesizarea Curții Constituționale a României cu excepții de neconstituționalitate.

Dacă Instanța Supremă decide să dea curs primei solicitări, atunci Elena Udrea va fi eliberată temporar, potrivit capital.ro. 

Comenteaza