Vladimir Putin a luat o decizie de ultimă oră?! Ce urmează să facă RUSIA: ,,O strategie prost concepută"

Vladimir Putin a luat o decizie de ultimă oră?! Ce urmează să facă RUSIA: ,,O strategie prost concepută"

 Vladimir Putin nu mai este atât de hotărât în ceea ce privește continuarea atactului Rusiei asupra Ucrainei.

Ofensiva militară este blocată, iar oficialii vestici nu mai sunt atât de siguri în ceea ce privește intențiile rușilor de a cuceri Kievul. Capitala Rusiei a fost principalul obiectiv al rușilor, dar trupele ucrainene s-au mobilizat și o coloană de tancuri este în jurul orașului.

Rusia a avut ca scop principal încă de la început capturarea Kievului, dar se pare că ucrainenii s-au mobilizat și o coloană de tancuri se află în jurul orașului de mai bine de două săptămâni. Rușii nu se așteptau la asta, dar trupele ucrainene prezintă o rezistență foarte mare.

Un oficial vestic a spus că o strategie prost concepută privind atacul pe teren și un oraș foarte bine pregătit cu apărători deciși, ar putea fi o afacere foarte scumpă.

„O strategie prost concepută privind atacul pe teren și un oraș foarte bine pregătit cu apărători deciși, ar putea fi o afacere foarte scumpă. Cred că vine momentul în care chiar și Rusia trebuie să se gândească la costul pierderilor”, a spus un oficial vestic.

Un alt oficial a mai spus că se pune întrebarea dacă Moscova intenționează să dea asaltul asupra orașului Kiev și este nevoie de timp pentru a vedea ce se întâmplă.

,,Se pune întrebarea dacă Moscova intenționează să dea asaltul asupra orașului Kiev. Trebuie să așteptăm, să vedem ce se întâmplă", a spus un alt oficial, potrivit spynews.ro.

Comenteaza