Vis spulberat! O tânără a anulat nunta când a aflat că viitorul ei soț era plătit de mama ei să se însoare cu ea

Vis spulberat! O tânără a anulat nunta când a aflat că viitorul ei soț era plătit de mama ei să se însoare cu ea
| Foto: observatornews.ro

O tânără a aut parte de o veste tristă după ce a aflat că mama ei îl plătise pe viitorul mire să se căsătorească cu ea. 

O „fostă viitoare mireasă” a vorbit despre înşelăciune, regret şi dispreţ amar într-o postare publicată în mediul online, în care a detaliat povestea ei de dragoste care s-a dovedit a fi doar o „farsă”.

Era într-o relaţie de doar două luni, când iubitul ei i-a propus brusc să se căsătorească: „Totul a fost atât de rapid și am fost dată peste cap. Nu-mi venea să cred. Când s-a lăsat pe genunchi, a scos un diamant masiv şi m-a întrebat dacă vreau; am spus da. Nu aveam nimic de pierdut”

În plus, bărbatul a insistat ca nunta să aibă loc cât mai curând posibil, deoarece erau atât de îndrăgostiţi încât nu vedea sensul de a aştepta prea mult.

La fel ca orice părinte, mama femeii părea foarte bucuroasă să audă vestea, apoi a început să cheltuiască sume enorme de bani pentru organizarea evenimentului, lucru care tinerei i-a dat puţin de bănuit.

„Mama mi-a cumpărat cea mai superbă rochie (foarte scumpă) și părinții mei au plătit pentru toată nunta. L-am întrebat mereu de ce ai lui nu au plătit pentru nimic, dar mi-a spus că familia mea a insistat şi că ai lui sunt oricum săraci”, a scris ea.

Răspunsul viitorului soţ i-a trezit însă suspiciuni şi mai mari. Dacă familia sa nu era înstărită, de unde ar fi avut el bani pentru inelul de logodnă?

„Am făcut nişte săpături până am găsit magazinul din care mi-a cumpărat inelul, aşa că am mers acolo pentru a vedea dacă piatra este într-adevăr reală. Vânzătorul mi-a spus că este unic, ba chiar şi-a amintit când a fost cumpărat. Ei bine, se pare că mama l-a cumpărat, nu el. Problema era că mama a cumpărat inelul cu o lună înainte să-mi cunosc măcar logodnicul”

S-a întors acasă şi a început să aşeze fiecare piesă din puzzle, în timp ce îşi punea la îndoială întreaga poveste de dragoste. Era deja convinsă că mama ei nu „simţise” că va veni momentul, aşa cum i-a spus, ci de fapt aranjase totul pentru nunta de vis.

„Mama îl cunoscuse în prealabil printr-un prieten şi l-a plătit ca să iasă la o primă întâlnire cu mine, la un restaurant de cinci stele. Mama a plătit pentru toate întâlnirile mele şi bineînţeles, pentru nunta mea, pentru că era atât de disperată ca eu să mă căsătoresc. El în schimb era disperat după bani”

Tânăra a încheiat imediat relaţia cu logodnicul său şi a anunţat toţi invitaţii că nunta nu va mai avea loc. Potrivit Independent, aceasta consideră că întregul fiasco are legătură cu o discuţie în care i-a recunoscut mamei sale că ar fi bisexuală, detaliu care celei din urmă nu i-a convenit, potrivit observatornews.ro. 

Comenteaza