Un tată a fost ucis de rachete în Gaza în timp ce-și proteja copiii:"Nu vă fie teamă, jucați-vă". Momentul a fost filmat

Un tată a fost ucis de rachete în Gaza în timp ce-și proteja copiii:"Nu vă fie teamă, jucați-vă". Momentul a fost filmat
| Foto: Cancan.ro

Un tată palenstinian a murit din cauza rachetelor din Gaza. Soția sa îl filma în timp ce el își liniștea cele două fiice, speriate de situație.

Așa cum se poate observa și în imagini Ahmed al-Mansi, în vârstă de 35 ani, este vizibil îngrijorat, dar încearcă să nu le transmită agitația și celor două fiice ale sale.

Citește și: Israelul a pus la pământ, într-un atac, o clădire Hamas cu 10 etaje din Gaza. Palestininenii, ripostă cu o ploaie de rachete asupra Tel Avivului. FOTO&VIDEO

„Nu vă fie teamă, jucați-vă în continuare, este aproape gata”, le repeta bărbatul fetelor, în timp ce se străduia să le protejeze cât mai bine cu trupul său, atunci când avioanele de război israeliene le urlau deasupra capului, scrie The Independent.

„Tati”, pot fi auzite cum țipă cele două fetițe care se ascundeau sub perne.

Fetele și mama lor au supraviețuit
Potrivit informațiilor aceleași surse, copilele și mama lor au supraviețuit ca prin minune atacului din weekend, dar bărbatul a murit încercând să le protejeze și să le liniștească.

Momentul a fost filmat cu doar câteva minute înainte de lovitură. Tatăl-erou își filmează cele două fiice, în vârstă de 6 și 12 ani, jucându-se cu o jucărie magnetică pe care tocmai le cumpărase pentru sărbătoarea de Eid, pentru a le distrage atenția de la bombardament.

 

Comenteaza