Sediul Acces Direct a fost atacat din nou. Mirela Vaida, amenințată cu moartea: ”Îți tai gâtul”

Sediul Acces Direct a fost atacat din nou. Mirela Vaida, amenințată cu moartea: ”Îți tai gâtul”
| Foto: spynews.ro.

Sediul Acces Direct a fost din nou atacat cu pietre de către Antoanela, femeia care a lovit-o cu o piatră pe Mirela Vaida în direct.

 Iată care e comunicat oficial al Poliției, după evenimentul care a îngrozit-o iar pe prezentatoarea Mirela Vaida.

Poliția a intervenit astăzi de urgență, din nou, la sediul Acces Direct, asta după ce Antoanela, femeia care a pătruns în interiorul platoului în urmă cu două luni, s-a întors. Dezbrăcată, cu pietre, femeia a acționat spre intrarea în incintă ca și data trecută, însă ușa a fost închisă.

Ea a spart atunci cu bolovanii, cu care era pregătită să intre în interior, geamurile ușii de la intrarea în locația de unde se transmitatea în direct emisiunea de la Antena 1.

Ea a fost la scurt timp imobilizată de către polițiști care au dus-o pe femeia complet dezbrăcată la sediu pentru a afla ce s-a întâmplat. În cazul ei se va deschide un dosar penal, asta după ce data trecută a fost lăsată în libertate după incidentul grav.

"Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție.

Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Cu privire la persoana în cauză facem următoarele precizări :
În data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiași post de televiziune și a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă. În urma cercetarilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1", se arată în comunicatul Poliţiei.

Mirela Vaida a trăit încă un șoc astăzi, atunci când a auzit cum geamurile de la intrarea în clădire s-au împrăștiat. Imediat și-a dat seama ca un nou atac s-a produs, atac ce o vizează tot pe ea.

Îngrozită de cele întâmplate, prezentatoarea a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că se teme pentru viața sa și îi e frică că va putea să fie omorâtă, iar autoritățile să nu facă nimic, potrivit spynews.ro.

Comenteaza