Un tânăr s-a născut fără clavicule. Ce poate el să facă este neomenesc

Un tânăr s-a născut fără clavicule. Ce poate el să facă este neomenesc
| Foto: unica.md

Corey Bennett este un tânăr care s-a născut fără clavicule, din cauza unei afecțiuni rare. 

În prezent, acesta face senzație pe TikTok cu puterea sa ieșită din comun. Încă de la naștere, medicii și-au dat seama că acesta suferă de o boală rară numită displazie cleidocraniană.

Potrivit specialiștilor care au studiat anomalia, afecțiunea este una genetică și afectează dinții și oasele, afectând totodată și splina, craniul, claviculele sau picioarele.

Aceasta este și situația cu care se confruntă Corey Bennett din Indiana, Statele Unite ale Americii. Recent, tânărul și-a deschis un cont de TikTok pentru a atrage atenția asupra condiției medicale cu care se confruntă. Totuși, un lucru ce i-a uimit pe mulți a fost super puterea pe care o are tânărul, datorită respectivei afecțiuni.

Supranumit „regele cu umeri care aplaudă”, bărbatul postează des pe pagina sa de TikTok clipuri video în care își evidențiază „talentul”. Chiar dacă atunci când era copil era adesea ținta glumelor, tânărul care în prezent are 19 ani spune că și-a propus să devină cât mai celebru.

„Stăteam într-o zi în camera mea și aplaudam cu umerii atunc când am decis să îmi fac publică această putere. Am devenit astfel creator de conținut online și am început să fiu cunoscut”, a dezvăluit acesta, potrivit unica.md

Mai mult, oameni din întreaga lume, care suferă de aceeași afecțiune, l-au contactat după ce au văzut filmările și au dorit nu doar să îl încurajeze, ci mai ales să îl laude pentru curajul de care a dat dovadă, atunci când a ales să facă publică boala de care suferă.

Comenteaza