Un nou monolit metalic își face apariția în SUA

Un nou monolit metalic își face apariția în SUA
| Foto: mediafax

Un nou monolit metalic misterios a fost descoperit în Statele Unite ale Americii, la doar o zi după dispariția celui amplasat ilegal pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ.

Ziarul local din micul oraş Atascadero, pe coasta centrală a Californiei, a raportat că coloana argintie a fost găsită pe vârful muntelui Pine, unde a devenit deja un obiectiv. Zeci de turişti l-au fotografiat şi au postat fotografiile pe internet.

Obiectul a fost sudat la fiecare colţ, cu nituri care ataşează panourile laterale la un cadru de oţel probabil în interior ”, a relatat Atascadero News.

Spre deosebire de fratele său din Utah - care a fost montat ferm în stâncile unde a fost găsit - monolitul Atascadero a este puţin înclinat. Monolitul din Utah a fost reperat pentru prima dată pe 18 noiembrie de echipajele de pe elicoptere statului.

Creatorul său rămâne un mister, deşi este un subiect al multor speculaţii. La fel ca şi identitatea distrugătorilor săi după ce martorii oculari au capturat îndepărtarea acesteia vineri seara trecută de un grup de patru bărbaţi, unul dintre ei spunând „Nu lăsa nici o urmă”, potrivit New York Times. Monolitul Atascadero nu este o copie a originalului din Utah. 

Etichete
Comenteaza