Putin, mințit chiar de oamenii lui! Ce RĂZBUNARE pregătește președintele Rusiei

Putin, mințit chiar de oamenii lui! Ce RĂZBUNARE pregătește președintele Rusiei

Vladimir Putin este dezinformat de armata rusă, potrivit unei surse a Serviciului de Informații american.

Un oficial american a ținut să precizeze că liderul de la Kremlin nu știe, de fapt, cât de prost se descurcă soldații Rusiei pe teritoriul Ucrainei.

Statele Unite consideră că președintele Vladimir Putin nu cunoaște adevărata performanță a armatei ruse, în războiul cu Ucraina.

Un oficial al SUA, care deține constatări declasificate ale Serviciilor de Informații americane, a lansat o ipoteză potrivit căreia consilierii lui Putin se tem să-i spună adevărul liderului de la Kremlin: "Credem că Putin este dezinformat de consilierii săi cu privire la cât de prost se descurcă armata rusă și la modul în care economia rusă este paralizată de sancțiuni, deoarece consilierii săi de rang înalt se tem prea mult să-i spună adevărul.", susține oficialul american, potrivit wowbiz.ro.

Oficialul american a subliniat și faptul că Putin  a început să fie conștient de fenomenul de dezinformare, iar acest lucru ar fi creat numeroase tensiuni în ceea ce privește relația liderului de la Kremlin cu reprezentanții Ministerului rus al Apărării: "Avem informații că Putin s-a simțit indus în eroare de către armata rusă.

Există acum o tensiune persistentă între Putin și Ministerul Apărării, care provine din neîncrederea lui Putin în conducerea MOD.", a adăugat oficialul american.

 

Comenteaza