Povestea ofiţerului care a murit încercând să salveze o adolescentă căzută într-un lac îngheţat

Povestea ofiţerului care a murit încercând să salveze o adolescentă căzută într-un lac îngheţat
| Foto: observatornews.ro

Un ofiţer de poliţie din SUA şi-a dat ultima suflare în încercarea de a salva o adolescentă care a căzut într-un lac îngheţat. 

Se pare că bărbatul a suferit un atac de cord în timpul intervenţiei. Colegii şi familia i-au adus un ultim omagiu ofiţerului. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Un ofițer de poliție din Ohio, SUA, a murit, marți seară, în urma unui atac de cord. Omul participa la o intervenţie ce implica salvarea unei tinere de 16 ani care căzuse într-un lac înghețat. Se pare că adolescenta a murit, de asemenea, înecată, după ce a rămas prinsă sub gheață.

Abia după patru ore și jumătate a putut fi scoasă la suprafaţă. Potrivit autorităţilor locale, fata încerca să îşi salveze fratele în vârstă de 13 ani. Acesta a reușit să scape cu viaţă, tot el fiind și cel care a dat alarma.

Jason Lagore, în vârstă de 36 de ani, ofițer în cadrul Departamentului de Resurse Naturale din Ohio, a fost printre primii care s-au repezit la fața locului, în jurul orei 18.30, când un muncitor din construcții a sunat la 911, când l-a găsit pe fratele adolescentei. Se pare că ofiţerul a suferit problema medicală la scurt timp după ce a început misiunea de salvare. Omul a căzut, de asemenea, în apă.

Colegii au încercat să-l salveze și a fost dus de urgenţă la spitalul Highland District din Hillsboro, dar personalul medical nu a putut să-l salveze. Rezultatele preliminare arată că Lagore a avut un atac de cord.

Potrivit locotenentului Branden Jackman, tânărul de 13 ani țipa după ajutor când a fost găsit de muncitorul din construcții: ''Sunt la Rocky Fork. Este un copil mic care a venit la mine și a spus că sora lui este în apă, moartă'', a spus apelantul la 911.

Tânăra de 16 ani a fost scoasă din apă fără suflare. A fost declarată decedată la fața locului. Legistul a spus că s-a înecat. Băiatul de 13 ani a fost, de asemenea, dus la Highland District Hospital pentru a fi tratat pentru hipotermie. Se pare că se află într-o stare stabilă, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza