O adolescentă pierdută în urmă cu 10 ani a fost găsită! ȘOCANT ce s-a întâmplat cu ea în tot acest timp

O adolescentă pierdută în urmă cu 10 ani a fost găsită! ȘOCANT ce s-a întâmplat cu ea în tot acest timp

Amanda Berry a fost declarată dispărută înainte cu o zi de a împlini 17 ani și a fost găsită abia după 10 ani.

Cazul fetei din Cleveland a ajuns cunoscut în întreaga lume, după ce a dispărut într-o seară din fața localului la care lucra. Timp de zece ani, a fost ținută ostatică și a fost abuzată de Ariel Castro, alături de alte două femei. În urma unui viol, a rezultat și fiica sa, care avea șase ani la momentul evadării sale din captivitate. 

Într-o zi în care răpitorul era plecat să bea, tânăra a reușit să iasă pe stradă și să ceară un telefon, pentru a putea anunța poliția. După ce s-a prezentat echipajelor, oamenii legii au reușit să o salveze, alături de celelalte persoane ținute captive.

Bărbatul care a furat-o de pe stradă pe Amanda Berry a fost oficial acuzat și condamnat în 2013 pentru 329 de acuzații, inclusiv 177 de acuzații de răpire, 139 de acuzații de viol și două capete de acuzare de crimă calificată pentru forțarea avortului. Castro a fost condamnat la închisoare pe viață plus 1.000 de ani fără posibilitatea eliberării condiționate.

Ariel Castro a fost găsit mort în celula sa de închisoare pe 3 septembrie 2013. Se spânzurase cu un cearșaf, potrivit cancan.ro.

Comenteaza