Iulia Vântur s-a despărțit pe Salman Khan? Vedeta a fost văzută în SUA cu un bărbat celebru 

Iulia Vântur s-a despărțit pe Salman Khan? Vedeta a fost văzută în SUA cu un bărbat celebru 

Iulia Vântur a plecat în Statele Unite ale Americii, unde va avea un turneu muzical. 

Fosta prezentatoare TV nu a plecat singură, ci alături de Guru Randhawa și Kanika Kapoor, nume sonore din industria muzicală indiană.

Luna aceasta, Iulia Vântur va avea un turneu muzical în Statele Unite ale Americii. Acolo, ea va cânta alături de cântăreții Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Printre orașele în care va concerta se numără New York și Los Angeles. Calendarul turneului, dar și prețurile biletelor au fost afișate pe pagina personală de Instagram a Iuliei Vântur.

Pe 11 martie, Iulia Vântur se va afla în Houston, Texas, după care va concerta la New Jersey pe 12 martie, iar prețul unui bilet pornește de la 55 de euro, cel mai scump fiind 175 de dolari.

Urmează apoi să cânte la Washington pe 13 martie. Actrița va concerta la Chicago, Dallas și Atlanta pe 18, 19 și 20 martie. Pe 25 martie urmează un concert la Bay Aera.

Cine vrea să o vadă îndeaproape pe Iulia Vântur performând pe scena din Los Angeles va trebui să scoată din buzunar, suma de 1.500 de dolari. Acolo, vedeta va cânta pe 27 martie, iar prețurile unui bilet pornesc de la 19 dolari.

De asemenea, Iulia Vântur și cei doi cântăreți care o însoțesc în turneu vor avea un concert la New York pe 1 aprilie. Prețul unui bilet pornește de la 100 de dolari, cel mai scump fiind 260 de dolari. Turneul se va încheia pe 2 aprilie, atunci când cei trei vor concerta la Orlando, Florida.

Fosta vedetă de televiziune a publicat o fotografie cu Guru Randhawa, de la repetițiile pentru turneul muzical din SUA. Imaginea a fost apreciată de peste 5 mii de persoane și a strâns sute de comentarii.

Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului, dar și în industria muzicală. Momentan nu au apărut informații conform cărora, relația de iubire dintre ea și actorul indian s-ar fi încheiat. Așadar, Iulia, la momentul actual, formează un cuplu cu  Salman Khan. De asemenea, românca este foarte apreciată de către fanii renumitului protagonist de pelicule indiene potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza