A MURIT CHIAR ACUM! Toată lumea este în stare de șoc: „Astăzi sufletul lui și-a găsit liniștea”

A MURIT CHIAR ACUM! Toată lumea este în stare de șoc: „Astăzi sufletul lui și-a găsit liniștea”

Sașa, băiețelul de patru ani care a fost căutat de întreaga țară, a fost găsit mort în această dimineață.

Cei doi au luat o barcă pentru a trece peste râul Nipru, dar copilul a căzut din ambarcațiune după ce aceasta a fost vizată de un raid al trupelor ruse.

Mama băiețelului a anunțat, la aproape o lună de la eveniment, că acesta a fost găsit mort, scrie Obozerevatel. Anunțul a fost făcut de către aceasta pe rețelele de socializare.

”Le mulțumesc tuturor celor care au crezut că trăiește, care ne-au ajutat în operațiunile de căutare, le mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și credința voastră, pentru sprijin. Din păcate, Sașa, îngerașul nostru, este deja în rai! Astăzi sufletul lui și-a găsit liniștea”, a precizat Ana Iahno, mama copilului, prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

Sașa și bunica sa, împreună cu alte 6 persoane, au încercat să treacă râul Nipru. La vremea respectivă, Visgorog era bombardat, iar localnicii au încercat să evacueze copiii, femeile și bătrânii spre un sat din apropiere.

Din păcate, barca în care Sașa și bunica sa se aflau s-a răsturnat, iar copilul a dispărut. Salvatorii au găsit cadavrul bunicii, însă copilul era de negăsit.

Având în vedere că Sașa purta vestă de salvare, familia a sperat ca acesta să supraviețuiască, motiv pentru care au continuat căutările.

La un moment dat, au apărut informații în presă care spuneau că băiatul a fost împușcat, însă acestă informație nu a fost confirmată.Copilul în vârstă de 4 ani și-a pierdut viața în apa râului Nipru, potrivit capital.ro.

Comenteaza