Trupul unui bărbat mort de 20 de ani a fost descoperit cu Google Maps. Ce s-a întâmplat cu el

Trupul unui bărbat mort de 20 de ani a fost descoperit cu Google Maps. Ce s-a întâmplat cu el
| Foto: observatornews.ro

Cazul unui bărbat din Florida, care dispăruse în urmă cu aprope 20 de ani, a fost redeschis după ce epava maşinii bărbatului a fost văzută pe hărţile înregistrate din satelit de către Google.
 

Un manager al unei firme de amenajări interioare care urmărea cu ajutorul hărţilor construcţiile din zonă a descoperit în apele unui lac epava unei maşini, care s-a dovedit mai târziu a fi cea a lui William Moldt, un bărbat din Florida care dispăruse în urmă cu aproape 20 de ani, transmite Daily Star. 

Imediat după descoperirea pe care a făcut-o, managerul a alertat poliţia care a elucidat în scurt timp misterul.

Deşi rămăşiţele bărbatului fuseseră deja ridicate în 2019, autorităţile au fost uimite cu atât mai mult cu cât imaginile erau înregistrate încă din anul 2007, însă până acum nimeni nu a reuşit să facă această descoperire. 

„În mod uimitor, vehiculul a fost clar vizibil pe o imagine de satelit Google Earth a zonei, încă din 2007, dar se pare că nimeni nu a observat-o până de curând, când un inspector de proprietăți a văzut mașina în timp ce se uita la hărţile din Google Earth”, a transmis Charley Project, o bază de date online care colectează informații despre cazuri.

Poliţiştii locali transmit că în momentul dispariţiei, zona unde a fost descoperită maşina era doar un şantier, însă în timp aceasta s-a dezvolat extrem de mult, devenind una extrem de populată. Imediat după ce maşina a fost descoperită şi scoasă din iaz, medicii legişti au confirmat identiatea celui dispărut ca fiind William Moldt.

Ultima dată înainte de a dispărea, bărbatul a fost văzut într-un club din oraş. În jurul orei 21, el şi-a sunat soţia pentru a o anunţa că se îndreaptă spre casă, însă, din nefericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată.

Apropiaţii l-au descris ca fiind un om liniştit, care nu consuma alcool, însă angajaţii clubului transmit că în seara respectivă ar fi consumat mai multe băuturi alcolice, la bar.

Anchetatorii au mers pe varianta prin care Moldt ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi plonjat cu maşina în lacul unde a fost găzit peste ani, potrivit obsevatornews.ro.

Comenteaza