Tânără ucisă fără milă sub ohii prietenilor. Tânăra a fost împușcată, pe malul mării

Tânără ucisă fără milă sub ohii prietenilor. Tânăra a fost împușcată, pe malul mării
| Foto: observatornews.ro

O tânără de 26 de ani a fost ucisă pe malul mării, în fața prietenilor ei. Noaptea trecută, ea se afla pe faleza din Aci Trezza, un oraș din Sicilia, sudul Italei. Un bărbat a împușcat-o.

Au fost scene de groază, în miez de noapte, pe malul mării, pe faleza din Aci Trezza. Vanessa Zappalà, o tânără de 26 de ani din Trecastagni, Catania, se plimba pe jos cu prietenii când s-a produs nenorocirea.

Mai multe focuri de armă trase spre grupul de amici au răpus-o instantaneu pe fată, unul dintre gloanţe lovind-o în zona capului.

Tânăra a murit pe loc, în timp ce un alt băiat a fost împuşcat în spate, potrivit La Repubblica. Acesta din urmă este, din fericire, în afara pericolului.

Momente dramatice pe care martorii le-au povestit carabinierilor. Imediat, poliţiştii au plecat în căutarea criminalului, suspectul principal fiind fostul iubit al fetei.

Vanessa a fost ucisă puţin după ora 3. Tânăra de 26 de ani şi fostul ei iubit avuseseră o relaţie complicată, presărată cu gelozii, despărţiri, împăcări şi violenţe. Fata fusese atacată de mai multe ori, aşa că a fost nevoită să ceară ajutorul autorităţilor.

Când s-a produs tragedia, tânărul era supus interdicției de a se apropia de Vanessa.

"Am crezut că sunt focuri de artificii. Mi-am dat seama abia după aceea că erau focuri de armă. Absurd să moară așa, avea toată viața înainte", spune o rezidentă, potrivit Catania Today.

Operaţiunile sunt în continuare în plină desfăşurare, imagini ale presuspusului criminal fiind distribuite în toată zona, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza