Situaţia se agravează... vor să scape de Putin! Cum va fi eliminat? A explodat bomba

Situaţia se agravează... vor să scape de Putin! Cum va fi eliminat? A explodat bomba
| Foto: capital.ro

Afaceristul rus Mihail Hodorkosvski îi îndeamnă pe ruși să organizeze o revoluție împotriva lui Vladimir Putin.

Recent, Mihail Hodorkosvski a postat o filmare pe rețelele de socializare în care i-a îndemnat pe cetățenii ruși să organizeze o revoluție împotriva regimului politic al lui Vladimir Putin.

Reamintim că manifestații pentru oprirea războiului din Ucraina au fost deja organizate în Rusia, însă oamenii au fost ridicați repede de forțele de ordine.

De altfel, vineri, 25 februarie, Mihail Hodorkovski, exilat rus, a spus că doar o revoluție l-ar putea înlătura pe Vladimir Putin de la putere, adăugând că acesta va continua agresiunile militare din Europa.

 
„Schimbarea poate veni exclusiv prin revoluție, ori una de sus, ori una de jos”, a spus Mihail Hodorkovski, potrivit Reuters. Acesta a adăugat că președintele rus urmărește să distrugă apărarea Ucrainei și să instaleze un „guvern marionetă” la Kiev.

Conform spuselor sale, Occidentul ar trebui să ajute Ucraina, altfel țara est-europeană se va confrunta cu o lungă și sângeroasă ocupație. Apoi, după ce va anihila Ucraina, „sunt convins că Putin va dori să pedepsească pe altcineva”, a declarat Mihail Hodorkovski.

Referitor la situația internă din Rusia, „menghina va fi strânsă” pentru sufocarea opoziției, a explicat afaceristul rus.

„Schimbarea poate veni exclusiv prin revoluție, ori una de sus, ori una de jos. O revoluție este posibilă ori ca rezultat al unei înfrângeri militare, ori când Putin moare”, susține Mihail Hodorkovski.

Acesta a explicat că, acum, Vladimir Putin este nevoit să își dovedească puterea în anturajul său, subliind că acesta pare să aibă îndoieli cu privire la loialitatea unor oficiali ruși apropiați lui, potrivit capital.ro. 

Comenteaza