Schimb de replici TĂIOASE între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski S-au încins spiritele...

Schimb de replici TĂIOASE între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski S-au încins spiritele...

Vladimir Putin a primit o scrisoare de la omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski. 
 

Volodimir Zelenski își dorește să aibă o discuție față în față cu Vladimir Putin, însă până când acest lucru se va întâmpla, liderul de la Kiev i-a trimis acestuia un bilet, prin intermediul lui Roman Abramovici.

Biletul este unul scris de mână, iar Zelenski îi spune președintelui rus poziția Ucrainei în ceea ce privește condițiile de pace. Potrivit Daily Mail, Roman Abramovici a fost cel care i-a dat lui Putin un bilet scris de mână de Zelenski în care acesta i-a transmis condițiile Ucrainei în încercarea de a pune capăt războiului.

 Pentru a face acest gest însă, proprietarul clubului FC Chelsea a zburat cu avionul între Istanbul, Moscova și Kiev. În momentul în care Vladimir Putin ar fi primit biletul, acesta ar fi zbucnit, arătându-se furios, scrie The Times.

Sursa citată precizează că după ce a citit mesajul, Vladimir Putin a transmis și el la rândul său unul. Mai exact, președintele rus i-a spus oligarhului să îi transmită lui Zelenski că Ucraina va pierde totul. „Spune-i că îi voi învinge”, ar fi spus acesta.

Ulterior, proprietarul FC Chelsea s-a întors la Istanbul și a intrat în legătură cu politicianul ucrainean Rustem Umerov, despre care se spune că acționează ca negociator al Kievului.

Menționăm faptul că, deși reacția lui Putin a fost una amenințătoare, Turcia încă speră că pacea va avea loc. Mai exact, purtătorul de cuvânt al președintelui Recep Tayyip Erdoğan, Ibrahim Kalin, declara că se fac progrese în cadrul negocierilor de pace.

Comenteaza