S-a aflat adevărul! Vladimir Putin este ajutat în războiul din Ucraina: „Nu este singur în această dileală!”

S-a aflat adevărul! Vladimir Putin este ajutat în războiul din Ucraina: „Nu este singur în această dileală!”

Mircea Badea este de părere că Vladimir Putin este susținut de oamenii din jurul său în războiul cu Ucraina.

Prezentatorul de la Antena 3 este ferm convins că lângă Vladimir Putin se află oameni cu greutate, la fel de “psihopați” ca liderul de la Kremlin, pentru că, în caz contrar, nu ar avea cum să ducă acest război mai departe.

“Mă gândesc că, totuși, Putin e clar că nu este singur. Eu credeam că e un dictator nebun și care e din ce în ce mai nebun și că, sigur că, ăia de frică fac ce spune el, dar până la urmă o să-l gâtuie careva – va spune gata cu ăsta, că e nebun rău. Doar că-mi dau seama că nu e singur în această dileală.

Deci, când l-am văzut pe Peskov la CNN… Christiane Amanpour a intervievat pe cine vreți dumneavoastră de pe planeta asta. Și băieți buni, și băieți răi, și psihopați, adică toate felurile de cetățeni importanți, relevanți la un anumit moment pe această planetă.

I-a pus toate întrebările, l-a luat din toate unghiurile și din toată împresureala jurnalistică firească absolut redutabilă a doamnei Amanpour, ăla era în continuare egal cu sine: zeflemitor, surâzător, arogant și șmecher. Adică ‘noi avem niște butoane și la o adică apăsăm pe ele’”, a spus Mircea Badea.

Zilele trecute, Mircea Badea a amintit că o eventuală intervenție a NATO împotriva Rusiei ar însemna în mod automat amplificarea conflictului, deci implicarea României în război.

“Și nici nu cred că e bine să se întâmple asta. Altfel, dacă alții sunt atât de în cauză și pe treabă, hai nene la război! Deci, ca să ne înțelegem: dacă NATO intră în război cu Rusia sau Rusia intră în război cu NATO, asta înseamnă un singur lucru pentru noi, anume România intră în război cu Rusia, Rusia intră în război cu România. Asta înseamnă, nici mai mult, nici mai puțin”, a spus Mircea Badea, potrivit cancan.ro.

Comenteaza