O tânără de 22 de ani și-a ucis „cea mai bună prietenă” după ce un bărbat i-a promis 9 milioane de euro! Cine era făptașul

O tânără de 22 de ani și-a ucis „cea mai bună prietenă” după ce un bărbat i-a promis 9 milioane de euro! Cine era făptașul

O tânără de 22 de ani din Alaska și-a ucis „cea mai bună prietenă” după ce un bărbat necunoscut de pe internet și s-a oferit să-i plătească 9 milioane de dolari pentru asta.

O provocare pe internet, lansată de un milionar fals, s-a lăsat cu o crimă odioasă în Alaska, potrivit Today.com . 

O femeie a pledat vinovată că și-a ucis „cea mai bună prietenă”, după ce un bărbat pe care l-a cunoscut online i-a spus că i-ar plăti 9 milioane de dolari dacă i-ar trimite fotografii și videoclipuri cu crima ei.

Denali Brehmer, în vârstă de 22 de ani, a reccunoscut că e vinovată zilele trecute de uciderea de gradul I în moartea prietenei sale Cynthia Hoffman, a declarat Departamentul de Drept din Alaska. 

Cynthia Hoffman, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unei împușcături în partea din spate a capului.

Trupul ei a fost aruncat în râul Eklutna, la aproximativ 35 de km nord-est de Anchorage, arată documentele instanței.

Procuratura Districtului Anchorage a spus anterior că Brehmer, care avea 18 ani la momentul crimei, petrecută în iunie 2019, a început să planifice crima după ce un bărbat pe care l-a întâlnit online i-a spus că îi va da bani în schimbul dovezilor că ea a ucis pe cineva.

Brehmer îl cunoștea pe bărbat sub numele de „Tyler” și începuse o relație cu el, dar autoritățile au spus că a păcălit-o că ar fi un milionar din Kansas.

Numele său real este Darin Schilmiller din Indiana, au spus autoritățile.

Documentele instanței arată că Brehmer și Schilmiller au început să planifice mai multe crime în schimbul banilor, inclusiv „violul și uciderea cuiva în Alaska”, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza